Šperos.lt > Kita > Etiketas > Kaip patiekti valgius ir gėrimus. Kas kaip valgoma

Kaip patiekti valgius ir gėrimus. Kas kaip valgoma

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.9
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Kaip patiekti valgius ir gėrimus. Šaltieji patiekalai ir užkandžiai. Karštieji užkandžiai. Sriubos. Karštieji patiekalai. Saldieji patiekalai. Vaisiai. Arbata, kava, kakava. Gaivieji gėrimai. Kas kaip valgoma. Virtas kiaušinis Žuvis. Ikrai. Vėžiai. Austrės. Krabai. Sraigės. Sumuštiniai. Dešros ir kumpiai. Salotos. Sūris. Paukštiena. Šonkauliukai. Padažas. Spageti. Tortai, pyragai, riestainiai. Saldainiai. Obuolys, kriaušė. Apelsinas. Bananas. Vynuogės. Arbūzai ir melionai. Uogos.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

9 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Šiaulių valstybinė kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 17.71 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą