Šperos.lt > Kita > Etiketas > Stalo etiketo tradicijų kaita ir ugdymo aspektas

Stalo etiketo tradicijų kaita ir ugdymo aspektas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.6
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Svarbiausi serviravimo principai. Stalo puošimo aksesuarai. Indų įvairovė. Žmogaus kultūra prie stalo. Kaip valgyti? Ko nederėtų daryti prie stalo. Keičiasi žmonės ir serviruotė. Dvariškių kultūra. Furšetas. Žurfiksas. Kviestiniai pietūs. Švediškas stalas. Tyrimas. Anketa. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

14 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Marijampolės kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 45.93 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą