Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Etiketas

Etiketas (234 darbai)

Rūšiuoti pagal
  • Norvegijos tarptautinio protokolo ypatumai

    Įvadas. Norvegijos apžvalga. Norvegija. Politika ir valdžia. Religija ir demografija. Norvegijos kultūra. Mokslas ir švietimas. Pagrindinės kultūros kryptys. Kalba ir jos kultūra. Kalba ir pagrindiniai posakiai. Pagarbūs kreipiniai į vyrus, moteris, vaikus. Bendravimo būdai. Kaip sutarti su norvegais. Klausymosi įpročiai. Aprangos ypatumai. Elgesys prie stalo. Valgiai ir gėrimai. Gėrimai ir tostai. Išvados.
    Etiketas, kursinis darbas(10 puslapių)
    2008-03-30
  • Oficiali vakarienė

    Įvadas. Priėmimų tipai. "Taurė šampano". "Taurė vyno". Kokteilis. Furšetas. Bufetas. Kviestiniai pusryčiai. Arbatėlė, ponių kava. Kviestiniai pietūs. Kviestinė vakarienė. Žurfiksas. Bendrieji priėmimų reikalavimai organizatoriams ir svečiams.
    Etiketas, referatas(9 puslapiai)
    2007-04-17
  • Oficialių pokalbių telefonu etiketas

    Įvadas. Pasisveikinimas. Prisistatymas. Kreipimasis. Pageidavimas. Padėka. Atsisveikinimas. Atsiliepimas telefonu. Kito asmens pakvietimas. Išvados.
    Etiketas, referatas(6 puslapiai)
    2006-02-15
  • Oficialūs priėmimai

    Įvadas. Priėmimų tipai. "Taurė šampano". "Taurė vyno". Kokteilis. Furšetas. Bufetas. Kviestiniai pusryčiai. Arbatėlė, ponių kava. Kviestiniai pietūs. Kviestinė vakarienė. Žurfiksas. Dalykiniai pietūs. Piknikas. "Savas butelis". Bendrieji priėmimų reikalavimai.
    Etiketas, referatas(12 puslapių)
    2006-05-23
  • Oficialūs priėmimai (2)

    Įvadas. Priėmimo vadyba. Priėmimo rūšies pasirinkimas. Kviečiamų svečių sąrašo sudarymas. Meniu sudarymas. Stalo kortelės. Priėmimų tipai. "Taurė šampano". "Taurė vyno". "Taurė vyno su sūriu". Kokteilis. Furšetas. Bufetas. Kviestiniai pusryčiai. Arbatėlė, ponių kava. Kviestiniai pietūs. Kviestinė vakarienė. Žurfiksas. Dalykiniai pietūs. Piknikas. "Savas butelis". Bendrieji priėmimų reikalavimai. Išvados.
    Etiketas, referatas(17 puslapių)
    2007-05-10
  • Pagrindiniai elgesio prie stalo reikalavimai

    Įvadas. Svečių pasitikimas ir susodinimas. Kas kaip patiekiama ir valgoma. Apie ką byloja servetėlė. Kada nedera linkėti "gero apetito". Galima sakyti "ne". Pokalbiai prie stalo. Keletas patarimų. Išvados. Santrauka. Diskusiniai klausimai.
    Etiketas, referatas(7 puslapiai)
    2009-04-07
  • Pakvietimai ir svečių kortelės

    Įvadas. Kvietimas į priėmimą. Kviestiniai pusryčiai. Kviestiniai pietūs. Kviestinė vakarienė. Ką rašyti kvietime. Kvietimų rekvizitai. Kvietimų pavyzdžiai. Stalo kortelės. Išvados.
    Etiketas, referatas(11 puslapių)
    2007-02-06
  • Pasaulio šalių maitinimosi ypatumai: Tailandas, Belgija, Armėnija

    Tailandiečių maitinimosi ypatumai. Susodinimas prie stalo. Elgesys prie stalo. Valgymo laikas ir būdingiausiais maistas. Virtuvės ypatumai. Pagrindiniai prieskoniai. Maisto subtilybės Tailando regionuose. Belgų maitinimosi ypatumai. Susodinimas prie stalo. Elgesys prie stalo. Valgymo laikas ir būdingiausiais maistas. Virtuvės ypatumai. Gėrimai. Šokoladas. Regioniniai skirtumai. Restoranų kultūra. Armėnų maitinimosi ypatumai. Susodinimas prie stalo. Elgesys prie stalo. Valgymo laikas ir būdingiausiais maistas. Virtuvės ypatumai. Saldumynai. Gėrimai.
    Etiketas, referatas(10 puslapių)
    2007-02-26
  • Pobūvių rūšys

    Įvadas. Priėmimai. Priėmimų tipai. Bendrieji priėmimų reikalavimai. Taurė šampano. Taurė vyno. Taurė vyno su sūriu. Kokteilis. Furšetas. Bufetas. Kokteilis furšetas. Kviestiniai pusryčiai. Arbatėlė. Ponių kava. Žurfiksas. Kviestiniai pietūs. Kviestinė vakarienė. Dalykiniai pietūs. Piknikas. "Savas butelis". Pasiplaukiojimas garlaiviu. Išvados.
    Etiketas, referatas(18 puslapių)
    2008-06-10
  • Pobūvių rūšys (2)

    Įvadas. oficialūs priėmimai. Akademinė šventė. Dalykiniai pietūs. Kviestinė vakarienė. Neoficiali vakarienė. Parodos atidarymas. Pokylis. Banketas. Vėlyvieji pusryčiai. Kviestiniai pusryčiai. Kviestiniai pietūs. Priešpiečiai. Žurfiksas. Piknikas. Ponių kava (arbatėlė). Pobūviai. Pobūvis furšetas. Pobūvis kokteilis. Taurė šampano. Taurė vyno. Taurė vyno su sūriu. Spaudos konferencija ir spaudos atstovų priėmimas. Priešpietinis priėmimas. Susodinimas prie stalo. Aptarnavimo eiga ir rūkymas. Išvados.
    Etiketas, referatas(20 puslapių)
    2008-09-17
  • Pobūvių rūšys (3)

    Oficialus priėmimas. Kvietimai. Priėmimų tipai. Kviestiniai pusryčiai. Ponių kava. Kviestiniai pietūs. Kviestinė vakarienė. Taurė šampano. Taurė vyno. Taurė vyno su sūriu. Kokteilis. Furšetas. Bufetas. Žurfiksas. Bendrieji priėmimų reikalavimai. Išvados.
    Etiketas, namų darbas(15 puslapių)
    2008-11-18
  • Pobūvių rūšys (4)

    Įvadas. Priėmimai. Bendrieji priėmimų reikalavimai. Priėmimų tipai. "Taurė šampano". "Taurė vyno". "Taurė vyno su sūriu". Kokteilis. Furšetas. Bufetas. Kviestiniai pusryčiai. Arbatėlė. Ponių kava. Kviestiniai pusryčiai. Kviestiniai pietūs. Kviestinė vakarienė. Žurfiksas. Dalykiniai pietūs. Dalykiniai pietūs Lietuvoje. Piknikas. "Savas butelis". Pobūviai su šokiais. Išvados.
    Etiketas, referatas(24 puslapiai)
    2009-05-12
  • Pokalbio telefonu etiketas

    Įvadas. Pokalbio mobiliuoju telefonu etiketas. Pokalbio telefonu taisyklės ir ypatumai. Aptarnavimas telefonu. Pastabos.
    Etiketas, referatas(10 puslapių)
    2005-10-10
  • Pokalbis priimant į darbą

    Įvadas. Prieš pokalbį su darbdaviu. Įvaizdžio galia sėkmingai karjerai bei pasitikėjimas. Ką svarbu žinoti apie aprangą ir išvaizdą. Štai keletas pagrindinių aprangos taisyklių, kurių vertėtų laikytis. Punktualumas ir kvepalai. Patarimai moterims. Nevalia pamiršti šypsenos bei geros nuotaikos. Neverbalinė kalba. Dažniausiai pateikiami klausimai. Pokalbis su darbdaviu. Svarbiausi patarimai, kaip elgtis pokalbio metu. Pokalbiui pasibaigus. Kandidato elgesys po interviu su darbdaviu.
    Etiketas, namų darbas(6 puslapiai)
    2006-11-21
  • Pokalbis telefonu

    PowerPoint pristatymas. Įvadas. Trumpai apie pagrindines telefono pokalbio taisykles. Telefonas turi būti iš anksto išjungtas. Kaip atsiliepti? Išgirdus atsiliepimą. Verta įsidėmėti. Kvietimas prie telefono (2). Atsisveikinimas. Apibendrinimas.
    Etiketas, pristatymas(11 skaidrių)
    2010-02-24
  • Prancūzija (15)

    Prancūzijos kultūros savitumai ir nacionalinių ypatumų aprašymas. Bendravimo būdai. Elgesys viešose vietose. Dovanų bei suvenyrų parinkimas ir įteikimas. Aprangos reikalavimai.
    Etiketas, referatas(8 puslapiai)
    2006-03-31
  • Prancūzijos kultūros ypatumai

    Prancūzijos kultūros ypatumai. Bendra Prancūzijos apžvalga. Pagrindinės Prancūzijos kultūros kryptys. Žmonių bendravimas visuomenėje. Prancūzų požiūris į laiką ir riziką. Prancūzų visuomenės bendravimas su pasauliu. Kalba - prancūzų kultūros simbolis. Supažindinimas ir fizinio sveikinimosi stiliaus ypatumai. Prancūzų bendravimo būdai. Elgesys viešose vietose. Aprangos ypatumai Prancūzijoje. Valgiai, gėrimai ir elgesys prie stalo prancūzų kultūroje. Patarimai kaip būti geru svečiu ar šeimininku. Šventės ir nedarbo dienos. Verslo etiketo ypatumai Prancūzijoje.
    Etiketas, referatas(12 puslapių)
    2006-10-31
  • Priėmimai

    Priėmimų rūšys. "Taurė šampano". "Taurė vyno". Kokteilis. Furšetas. Bufetas. Kviestiniai pusryčiai. Kviestiniai pietūs. Kviestinė vakarienė. Arbatėlė. Ponių kava. Žurfiksas. Bendrieji priėmimų reikalavimai. Išvados.
    Etiketas, referatas(9 puslapiai)
    2005-06-12
  • Priėmimai (2)

    Įvadas. Ar būtina į renginį kviesti raštu? Priėmimų organizavimas. Stalo serviravimas. Svečių pasitikimas. Aperityvas. Svečių susodinimas. Kuo patogus švediškas stalas.
    Etiketas, namų darbas(6 puslapiai)
    2008-06-06
  • Priėmimų organizavimas

    Svečių aptarnavimo įstaigoje organizavimas. Pagrindiniai serviravimo principai. Pietų serviruotė. Vakarienės serviruotės. Pobūvių ir priėmimų organizavimo pagrindai. Pobūvis kokteilis. Organizuoti pobūvį – kokteilį galima keliais būdais. Pasaulio šalių maitinimosi ypatumai ir bendravimo tradicijos. Vieno dienos meniu. Darbas iliustruotas paveikslėliais (6).
    Etiketas, namų darbas(11 puslapių)
    2008-03-06
Puslapyje rodyti po